Hotel ČESKÁ FARMA *** SUPERIOR

Rekreace v srdci Krkonoš

Hotel ČESKÁ FARMA,

je klidné a příjemné místo pro vaši rodinnou dovolenou v samotném srdci Krkonoš.         Prostě, prima pobyt na samotě u lesa.

Najdete u nás malou zoo farmu. Od oveček, koz, slepiček, hus, kachen, holubů až po pstruhy přímo v našem chovu. Sportovní vyžití, volejbal, nohejbal, košíková, pétanque, stolní tenis. Nechybí ani dětské hřiště a altán s grilováním. Nabízíme pro hosty i půjčovnu elektrokol, kol a koloběžek přímo na hotelu.

V zimě na Vás čeká sáňkářská dráha, bobová dráha, běžkařská stopa přímo u hotelu v délce 2 km a sjezdovka s vlekem vzdálená 100 m.

Pro zahřátí, regeneraci těla a ochutnávku našeho piva, poslouží nově otevřené pivní lázně se saunou a masážními křesly.

Nabízíme výbornou českou kuchyni, kde používáme vlastní produkty z našich chovů. Na čepu máme naše vlastní pivo Kujebák, oceněné značkou regionální potravina a mls pardubického kraje a nealkoholické výborné vlastní limonády.

Vše o nás, včetně chystaných akcí, najdete na našich stránkách www.hotelceskafarma.cz , kde můžete rovnou využít možnosti přímé rezervace pobytu/rekreace a tím i získat mimosezónní slevový VOUCHER - dárek pro Vás od Nás.

Přijďte, pobejt ... ... ...

Vážení hosté, přátelé a kamarádi, neváhejte a pobyt si objednejte přímo tady. Pevně věříme, že současné situace se brzo uklidní, a proto jsme pro Vás připravili stejně jako v loňském roce, slevový mimosezónní VOUCHER. DÁREK OD NÁS PRO VÁS. Co k tomu potřebujete? Uskutečnit objednávku pobytu vašeho termínu. Stáhnout si voucher který je k dispozici nížeji, vytisknout a přijet.

VOUCHER KE STAŽENÍ A VYTISKNUTÍ

Vážení hosté, přátelé a kamarádi.

Je nám velikou ctí oznámit Vám, že se hotel ČESKÁ FARMA stal jedním ze špičkových hotelů v České republice a jediným v Dolním Dvoře, který byl letos oceněn exkluzivní mezinárodní certifikací 3* Superior. Jedná se o vysokou evropskou certifikaci odborné asociace Hotel Stars, díky níž hotel ČESKÁ FARMA potvrdil, že svou výjimečnou kvalitou a vysokou úrovní právem náleží mezi světovou hotelovou špičku.

Kategorie Superior odpovídá absolutnímu splnění 270 hodnotících kritérií, mezi kterými jsou požadavky povinné a i dobrovolně volitelné, že hotel, který se takovýmto označením honosí, představuje služby, které vysoce předstihují standard předepsaný pro jeho třídu.

V roce 2010 založily hotelové asociace sedmi zemí Evropské unie - České republiky, Německa, Rakouska, Švédska, Maďarska, Švýcarska a Nizozemí - unii Hotelstars union, která si dala za cíl sjednotit mezinárodní klasifikaci hotelových služeb. Výsledkem jejich srovnávací práce je mimo jiné letošní udělení prestižní mezinárodní certifikace 3* Superior hotelu ČESKÁ FARMA, a to až do roku 2025.

Bez Vás bychom to nedokázali, moc děkujeme a těšíme se na Vás.

PŘIJĎTE, POBEJT ... ... ...